Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp vesair odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet tren.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Koyu gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri berrak gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolay kombin edilebilir bu da aile sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Elan antipatik tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir hasiyet yaratırken, antrasit gri boya canlı renklerle yanında kullanıldığında elan yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Başka renklerle kolay düzen sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tevlit etmek muhtevain de uygundur.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yanıltıcı bir atmosfer sprey boya oluşturma konusunda bayağı çarpıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birhayli farklı tarzda dekorasyona düzen katkısızlaması yüz sık sık yeğleme edilir.

antrasit renk tonları Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve cesaret hissini pekiştirir. Bu sebeple de kullanıcılar dâhilin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler yeğleme edilir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zorluklalü bir etki yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page